Realizat de Teamnet Dedalus, www.teamnet-dedalus.ro

021-316.93.66

CENTRALA   SPITAL

Andreea

Andreea este o luptatoare care a plecat impreuna cu mama ei din spital.

mai multe »
Andrei

Povestea lui Andrei, un supravietuitor si a magicianului sef.

mai multe »
Bunătatea, ca o cană de supă caldă!

Bunătatea poate lua orice formă vrem noi. Poate fi lichidă, solidă sau gazoasă şi poate avea orice culoare. Trebuie doar să vedem bunătatea şi o recunoaştem imediat. Această esenţă pe care unii o consideră rară, ca un parfum vechi, aproape desuet, este în realitate pretutindeni în jurul nostru. 

mai multe »
Dani

Unii dintre noi intrăm în viaţă cu mult fast, cu mulţi oameni dragi, părinţi, bunici şi rude care ne aşteaptă cu drag, ne cumpără lucruşoare minunate (unele complet inutile!) încă înainte de a ne naşte, ne planifică viitorul încununat de succes şi lipsit de griji.

mai multe »
Emma

Emma s-a născut cu o malformaţie complexă craniană, facială şi a extremităţilor. Dat fiind faptul că aspectul ei este foarte diferit de cel al unui copilaş obişnuit, Emma a fost abandonată de către părinţii ei, încă de la naştere.

mai multe »
Fetiţa care încă nu are un nume

S-a nascut puţin mai repede decât ar fi trebuit. Mama ei avea o boală asociată, care nu a priit micuţei fetiţe în ultima lună de sarcină şi a făcut ca venirea ei pe lume să fie înainte de termen. Adesea viaţa ţine de o fracţiune de secundă.

mai multe »
Georgiana

Numele meu este Georgiana Viişoreanu, sunt din judetul Hunedoara, am 18 ani şi sunt foarte fericita. Sunt fericită pentru că am doi părinţi minunaţi şi un frăţior de 10 ani pe care îl iubesc mult. Sunt fericită pentru că eu ştiu ce este suferinţa şi durerea.

mai multe »
Gloria si Jim

Numele meu este Gloria, sunt asistentă medicală şi fac parte dintr-o echipă de voluntari din SUA care în fiecare an vizitează Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu”. Acţiunile noastre constau în susţinerea echipelor medicale din acest spital, în beneficiul copiilor grav bolnavi.

mai multe »
Raducu

Răducu este un băiat obişnuit. Acum este chiar un băiat mare, un adolescent, liceean. Când l-am cunoscut era un băieţel speriat pe un brancard şi se uita la fiecare medic cu o încredere neţărmurită.

mai multe »