Articole

Informatii

Dr-Alexandra-Mariana-Buica-1200x1600.jpg

31 mai 2020 3

Dr. Alexandra Buica - Cabinet Psihiatrie Pediatrica (Amb. Dorobanti) - Psihiatrie Pediatrica
Dr. Alexandra Buica – Cabinet Psihiatrie Pediatrica (Amb. Dorobanti) – Psihiatrie Pediatrica

Asist. Univ. Dr. Alexandra Buica este Medic Primar pe sectia/departamentul Cabinet Psihiatrie pediatrica (Amb. Dorobanti) – Psihiatrie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Asist. Univ. Dr. Alexandra Mariana Buică

Medic specialist psihiatrie pediatrică – Doctor în Medicină

Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București iar practica medicală a a dobandit-o in cadrul Clinicii de Psihiatria Copilului si Adolescentului a Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, facând parte din colectivul didactic ca si asistent universitar. Este doctor in medicina din 2019 și a absolvit programul de formare complementara a Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie pentru o mai buna îndrumare și consiliere a pacientilor și familiilor acestora.

Activitatea sa de cercetare s-a concretizat in publicarea de articole in reviste de specialitate , de asemenea  contribuind ca si co-autor al unor manuale si tratate din domeniul psihiatriei copilului si adolescentului. Experienta in interventia psihoterapica in cazul copiilor diagnosticati cu tulburari din spectrul autist dar și programe terapeutice pentru copiii cu ADHD, tulburari emotionale si de comportament, tulburari afective.

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors