21 decembrie 2022

ANUNŢ RECRUTARE ŞI SELECŢIE PERSONAL ÎN CADRUL PROIECTULUI „DEZVOLTAREA UNUI MODEL DE PREVENȚIE ȘI INTERVENȚIE INOVATIV PENTRU PACIENȚII ARȘI”.

10 noiembrie 2022

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, în  calitate de BENEFICIAR, implementează proiectul „DEZVOLTAREA UNUI MODEL DE PREVENȚIE ȘI INTERVENȚIE INOVATIV PENTRU PACIENȚII ARȘI”, pe o perioadă de 18 luni, conform contractului de finanțare.

14 octombrie 2021

Prin Proiect se va construi, în București, începând cu aprilie 2022, pe durată a 26 luni, un Centru de Arși în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”. Noua clădire va fi construită în curtea spitalului după demolarea a 8 clădiri, deja vechi și în stare avansată de deteriorare, cu risc ridicat de prăbușire.

19 mai 2021

Dr. Adina Zamfir, sef sectie ORL, si Dr. Dumitrache Panaiota, cu entuziasmul si implicarea ce le caracterizeaza, au detaliat aspecte privind dotarea si modernizarea Compartimentului de Audiologie, in cadrul emisiunii “Cu capu-n zori” de la TVR1

22 martie 2021

Anunț privind rezultatul procedurii de selecție în cadrul Programului Provocări în sănătatea publică la nivel european

4 martie 2021

Anunț selecție parteneri privați în cadrul Programului Provocări în sănătatea publică la nivel european finanțat din Granturile SEE 2014 – 2021, Apelul de proiecte. Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romii

14 iulie 2020

Spitalul de Copii are nevoie de teste rapide COVID-19. Medicii sunt copleșiți de complexitatea provocării, echipamentele de protecție disponibile sunt limitate, iar condițiile de criză afectează veniturile familiilor. În acest context, datoria noastră este să sprijinim eroii din linia întâi, persoanele care luptă pentru viața și viitorul nostru și al copiilor noștri.

5 martie 2020

Imobilizarea gipsata si ortezarea in traumatologia si ortopedia pediatrica dedicat medicilor specialisti si primari din specialitatile de ortopedie pediatrica, ortopedie si traumatologie, chirurgie pediatrica, pediatrie

10 august 2018

Programului de studii complementare în vederea obținerii de atestat în Chirurgie Pediatrică Laparoscopică – Nivel I (Tehnici de Bază), acesta fiind organizat sub tutela Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București

3 august 2018

Va invitam la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” in luna August in zilele de 07 August si 14 August in cadrul unui eveniment, unde vom realiza un Screening al Displaziei de Sold.

15 iulie 2018

Există un număr mare de solicitări venite de la medici, pentru dobândirea abilităţilor în diagnostic si tratament in diagnosticul si tratamentul displaziei de dezvoltare a soldului, cunoscuta anterior ca luxatia de sold.

11 iulie 2018

Primul sistem informatic destinat gestionării pacienților, implementat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, cu sprijinul Fundației Telekom Romania.

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors