23 martie 2023

Lansarea proiectului „Dezvoltarea unui model de prevenție și intervenție inovativ pentru pacienții arși”, proiect coordonat de Ministerul Sănătății și finanțat în cadrul Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel european”- Mecanismul Financiar SEE 2014 – 2021.

21 decembrie 2022

ANUNŢ RECRUTARE ŞI SELECŢIE PERSONAL ÎN CADRUL PROIECTULUI „DEZVOLTAREA UNUI MODEL DE PREVENȚIE ȘI INTERVENȚIE INOVATIV PENTRU PACIENȚII ARȘI”.

10 noiembrie 2022

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, în  calitate de BENEFICIAR, implementează proiectul „DEZVOLTAREA UNUI MODEL DE PREVENȚIE ȘI INTERVENȚIE INOVATIV PENTRU PACIENȚII ARȘI”, pe o perioadă de 18 luni, conform contractului de finanțare.

14 octombrie 2021

Prin Proiect se va construi, în București, începând cu aprilie 2022, pe durată a 26 luni, un Centru de Arși în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”. Noua clădire va fi construită în curtea spitalului după demolarea a 8 clădiri, deja vechi și în stare avansată de deteriorare, cu risc ridicat de prăbușire.

19 mai 2021

Dr. Adina Zamfir, sef sectie ORL, si Dr. Dumitrache Panaiota, cu entuziasmul si implicarea ce le caracterizeaza, au detaliat aspecte privind dotarea si modernizarea Compartimentului de Audiologie, in cadrul emisiunii „Cu capu-n zori” de la TVR1

22 martie 2021

Anunț privind rezultatul procedurii de selecție în cadrul Programului Provocări în sănătatea publică la nivel european

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors