12 ianuarie 2023

Medicii rezidenti incadrati incepand cu data de 01.01.2023 sunt invitati la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din str. Iancu de Hunedoara, nr. 30-32, sector 1 Bucuresti

9 decembrie 2022

Contract Colectiv de Munca la nivelul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” pentru anii 2022-2024

2 noiembrie 2022

Examen de promovare în grade sau trepte imediat superioare, din funcţiile de registratori medicali debutanţi în funcţiile de registratori medicali din cadrul Serviciului de evaluare şi statistică medicală.

19 octombrie 2022

Examenul de promovare în grade sau trepte imediat superioare, din funcţiile de registratori medicali în funcţiile de registratori medicali principali din cadrul Unitatii de Primire Urgente.

14 octombrie 2022

Examenul de promovare in grad sau treapa imediat superioare a personalului incadrat in functiile de asistenti medicali debutanti in specialitatea medicina generala si in functiile de infirmiere debutante.

5 octombrie 2022

Examenul de promovare în grad sau trepta imediat superioară, din funcţia de referent de specialitate III în funcţia de referent de specialitate II din cadrul Serviciului Achiziţii Publice, Contractare.

5 septembrie 2022

Examen de promovare in grad sau treapa imediat superioara a personalului incadrat in functia de asistent medical debutant in specialitate medicina generala din cadrul Sterilizarii din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

19 iulie 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post vacant de curier din cadrul Serviciului Administrativ.

16 iulie 2022

Concurs 3 posturi vacante, cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea medicina de urgenta pentru Unitatea de Primire Urgente.

15 iulie 2022

Concurs posturi de medici specialisti confirmat in specialitatea boli infectioase pentru Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistentei Medicale pe perioada determinata, temporar vacant pana la data de 16.12.2023

13 iulie 2022

Examenul de promovare în grad sau trepta imediat superioară, din funcţia de economist debutant în funcţia de economist II din cadrul Serviciului Achiziţii Publice, Contractare.

11 iulie 2022

Erata anunt Viata Medicala nr. 27

30 iunie 2022

concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 7 posturi vacante de personal auxiliar – ingrijitoare

30 iunie 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 8 posturi vacante de personal auxiliar – infirmiere si 5 posturi vacante de personal auxiliar – infirmiere debutante.

30 iunie 2022

Nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective

24 iunie 2022

Post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea diabet zaharat, nutritie si boli metabolice pentru Cabinetul de Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice din cadrul Ambulatoriului Integrat.

17 iunie 2022

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a 0,5 (norma) post vacant de kinetoterapeut din cadrul Unitatii de Arsi Grav.

17 iunie 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Alelier reparaţii şi întretinere.

17 iunie 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 1 post vacant de asistent medical principal generalist (S), 5 posturi vacante de asistenti medicali principali generalisti (PL), 9 posturi vacante de asistenti medicali generalist (PL), 2 posturi vacante de asistenti medicali debutanti (S), 11 posturi vacante de asistenti medicali debutanti (PL), 1 post vacant de tehnician dentar (PL) si 1 post vacant de gipsar debutant (M).

10 iunie 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post vacant de infirmiera, precum si a unui post vacant de infirmiera debutanta pentru Unitatea de Primiri Urgente

10 iunie 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de asistenti medicali principali medicina generala (PL) si 3 posturi vacante de asistenti medicali medicina generala (PL) pentru Unitatea de Primiri Urgente.

3 iunie 2022

Concurs 3 posturi cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina de Urgenta pentru Unitatea de Primire Urgente, 1 post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Otorinolaringologie pentru Sectia O.R.L.

2 iunie 2022

Examen de promovare in grad profesional, din functia de muncitor calificat III-bucatar in functia de muncitor calificat II-bucatar din cadrul Serviciului Administrativ-Bloc Alimentar.

28 mai 2022

Informare vouchere de vacanta

18 mai 2022

Examen 8 posturi Asistenti medicali, 6 posturi Infirmiere si 2 posturi Ingrijitori – Sectii Clinice si Bloc Operator – Spital

13 mai 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 posturi de statisticieni medicali debutanti din cadrul Serviciului de Evaluare si Statistica Medicala.

13 mai 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata pentru urmatoarele posturi, dupa cum urmeaza: 9 posturi de muncitori necalificati din cadrul Serviciului Administrativ – Bloc Alimentar; 5 posturi de muncitori necalificati din cadrul Serviciului Administrativ – Curte.

13 mai 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata pentru un post de muncitor calificat III- telefonist din cadrul Serviciului Administrativ  – Centrala telefonica.

12 mai 2022

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Atelier reparaţii şi întretinere.

11 mai 2022

Examen pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de asistent medical in specialitatea medicina generala (PL) din cadrul Unitatii de Primire Urgente.

28 martie 2022

Post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea otorinolaringologie pentru Cabinetul de ORL din cadrul Ambulatoriului Integrat corespondent in Sectia O.R.L.

14 martie 2022

Concurs posturi medici specialisti sau primar confirmati in specialitatea posturilor scoase la concurs, cat si medici rezidenti aflati in ultimul an de pregatire in specialitatea posturilor scoase la concurs, dupa cum urmeaza: 2 posturi cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea radiologie-imagistica medicala pentru Unitatea de Primire Urgente, 1 post cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea anestezie si terapie intensiva pentru Sectia A.T.I..

15 ianuarie 2022

Concurs pentru ocupare a urmatoarelor posturi vacante: 3 posturi cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea radiologie-imagistica medicala pentru Unitatea de Primire Urgente, 3 posturi cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea anestezie si terapie intensiva pentru Sectia A.T.I.

5 ianuarie 2022

Medicii rezidenti incadrati incepand cu data de 01.01.2022 sunt invitatii la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din str. Iancu de Hunedoara nr. 30-32 sector 1 Bucuresti, pentru semnarea contractelor individuale de munca, dupa cum urmeaza:

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a 0,5 (norma) post vacant de kinetoterapeut din cadrul Unitatii de Arsi Grav.

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a unui post vacant de arhivar din cadrul Serviciului Administrativ.

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata pentru un post de muncitor calificat I- bucătar din cadrul Serviciului Administrativ  – Bloc Alimentar.

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare a 5 posturi vacante de muncitori necalificati pe perioada nedeterminata din cadrul Serviciului Administrativ  – Bloc Alimentar.

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post vacant de curier din cadrul Serviciului Administrativ. 

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de economist IA, a unui post de statistician medical principal, precum si a 2 posturi de registratori medicali debutanti din cadrul Serviciului de Evaluare si Statistica Medicala.

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Alelier reparaţii şi întretinere.

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a 0,5 (norma) post vacant de psiholog principal din cadrul Compartimentului de Audiologie.

6 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea a doua posturi vacante cu norma intreaga de medici rezidenti ultimul an de pregatire in specialitatea pediatrie pentru Unitatea Primiri Urgente.

26 noiembrie 2021

Concurs angajare post cu 0,5 (norma) de medic specialist confirmat specialitatea epidemiologie pentru Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistentei Medicale.

12 noiembrie 2021

Angajare perioada determinata in Structura Covid-19: Asistenti medicale, Infirmiere, Ingrijitoare

11 noiembrie 2021

Organizare examenul de promovare în grad sau treapa imediat superioara a personalului încadrat în funcţia de kinetoterapeut debutant din cadrul Unităţii de Arşi Grav.

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors