15 ianuarie 2022

Concurs pentru ocupare a urmatoarelor posturi vacante: 3 posturi cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea radiologie-imagistica medicala pentru Unitatea de Primire Urgente, 3 posturi cu norma intreaga de medic confirmat in specialitatea anestezie si terapie intensiva pentru Sectia A.T.I.

5 ianuarie 2022

Medicii rezidenti incadrati incepand cu data de 01.01.2022 sunt invitatii la sediul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din str. Iancu de Hunedoara nr. 30-32 sector 1 Bucuresti, pentru semnarea contractelor individuale de munca, dupa cum urmeaza:

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a 0,5 (norma) post vacant de kinetoterapeut din cadrul Unitatii de Arsi Grav.

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a unui post vacant de arhivar din cadrul Serviciului Administrativ.

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata pentru un post de muncitor calificat I- bucătar din cadrul Serviciului Administrativ  – Bloc Alimentar.

29 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare a 5 posturi vacante de muncitori necalificati pe perioada nedeterminata din cadrul Serviciului Administrativ  – Bloc Alimentar.

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post vacant de curier din cadrul Serviciului Administrativ. 

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de economist IA, a unui post de statistician medical principal, precum si a 2 posturi de registratori medicali debutanti din cadrul Serviciului de Evaluare si Statistica Medicala.

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Alelier reparaţii şi întretinere.

9 decembrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a 0,5 (norma) post vacant de psiholog principal din cadrul Compartimentului de Audiologie.

6 decembrie 2021

Concurs pentru ocuparea a doua posturi vacante cu norma intreaga de medici rezidenti ultimul an de pregatire in specialitatea pediatrie pentru Unitatea Primiri Urgente.

26 noiembrie 2021

Concurs angajare post cu 0,5 (norma) de medic specialist confirmat specialitatea epidemiologie pentru Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistentei Medicale.

12 noiembrie 2021

Angajare perioada determinata in Structura Covid-19: Asistenti medicale, Infirmiere, Ingrijitoare

11 noiembrie 2021

Organizare examenul de promovare în grad sau treapa imediat superioara a personalului încadrat în funcţia de kinetoterapeut debutant din cadrul Unităţii de Arşi Grav.

25 octombrie 2021

Concurs post cu norma intrega de medic specialist confirmat in specialitatea pediatrie pentru Cabinetul de Pediatrie din cadrul Ambulatoriului Integrat, corespondent in Sectia Clinica Pediatrie 3.

19 octombrie 2021

Concurs pentru ocupare pe perioada nedeterminata a unui post vacant de casier din cadrul Serviciului Financiar – Contabilitate.

19 octombrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 6 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Alelier reparaţii şi întretinere.

12 octombrie 2021

Organizare examen promovare Referent de Specialitate III in II – RUNOS

12 octombrie 2021

Organizare examen promovare Inginer Debutant – Compartiment tehnic

12 octombrie 2021

Organizare examen promovare Economist II in Economist I – Serviciul Financiar-Contabilitate

12 octombrie 2021

Organizare examen promovare Economist II in Economist I – Serviciul Achizitii Publice, Contractare

12 octombrie 2021

Angajare perioada determinata 1 post vacant de medic specialist in specialitatea boli infectioase pentru structura temporara COVID-19.

8 octombrie 2021

Concurs pentru ocuparea a unui post vacant cu norma intreaga de biolog principal in specialitatea bacteriologie medicala pentru Laboratorul de Analize Medicale.

8 octombrie 2021

Concurs 1 post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea neurochirurgie pentru Sectia Neurochirurgie; 0,5 post (norma) de medic specialist in specialitatea ortopedie pediatrica pentru Sectia Clinica Ortopedie Pediatrica;

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 6 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Alelier reparaţii şi întretinere.

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de portar din cadrul Serviciului Administrativ-Paza.

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocupare a 5 posturi vacante de muncitori necalificati pe perioada nedeterminata

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de economist debutant din cadrul Serviciului Achizitii Publice, Contractare

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata  a unui post de economist IA, a 3  posturi de registratori medicali si a 2 posturi de registratori medicali debutanti din cadrul Serviciului de Evaluare si Statistica Medicala

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de personal auxiliar – ingrijitoare

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 5 posturi vacante de personal auxiliar – infirmiere si 6 posturi vacante de personal auxiliar – infirmiere debutante

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui  post vacant de asistent medical principal in specialitatea laborator (PL) si  a 3 posturi  vacante de asistenti medicali in specialitatea laborator (PL).

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui  post vacant de asistent medical principal in specialitatea igiena (PL) si  a unui post  vacant de asistent medical debutant in specialitatea generalist (PL).

14 septembrie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 6 posturi vacante de asistenti medicali principali generalisti (PL), 7,5 posturi vacante de asistenti medicali generalist (PL), 8 posturi vacante de asistenti medicali debutanti (S) si 15 posturi vacante de asistenti medicali debutanti (PL)

6 august 2021

Angajare perioada nedeterminata 13 posturi medic specialist – Spital

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata post muncitor calificat – tamplar din cadrul Compartimentului Tehnic – Atelier reparatii si intretinere

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata post inginer debutant – inginerie medicala – Compartiment tehnic

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata post economist, registrator medical – Statistica medicala

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata post Spalatoreasa – Serviciul administrativ – Spalatorie

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata 6 posturi portari – Serviciul Administrativ – Paza

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata post municor calificat si necalificat – Serviciul Administrativ – Bloc Alimentar si Curte

27 iulie 2021

Angajare perioada nedeterminata posturi asistent medical radiologie – imagistica medicala

27 iulie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de economist IA si a unui post de referent de specialitate III din cadrul Serviciului Achizitii Publice, Contractare.

16 iulie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 4 posturi vacante de muncitori calificaţi I – fochişti, a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I –  instalatori si  a 3 posturi vacante de muncitori calificaţi I – electricieni-electromecanici din cadrul Compartimentului Tehnic – Alelier reparaţii şi întretinere

16 iulie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 8 posturi vacante de personal auxiliar – ingrijitoare

16 iulie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 8 posturi vacante de personal auxiliar – infirmiere si 9 posturi vacante de personal auxiliar – infirmiere debutante

16 iulie 2021

Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 8 posturi vacante de asistenti medicali principali generalisti (PL), 9,5 posturi vacante de asistenti medicali generalist (PL) si 22 posturi vacante de asistenti medicali principali debuanti (PL)

12 iulie 2021

Angajare perioada determinata medic specialist, in specialitatea pediatrie pentru Unitatea Primiri Urgente.

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content