Dr. Danila Viorel – Chirurgie Pediatrica 1

Dr. Danila Viorel – Chirurgie Pediatrica 1

Title:

Description:

Dr. Danila Viorel – Chirurgie Pediatrica 1

Dr. Danila Viorel - Chirurgie Pediatrica 1
Dr. Danila Viorel – Chirurgie Pediatrica 1

Dr. Danila Viorel este Medic Primar pe sectia/departamentul Chirurgie Pediatrica 1Chirurgie Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Category
Chirurgie Pediatrica 1

6 comments

 • Paula

  1 iunie 2020 at 0:01

  Buna seara.
  Va zic prin ce trecem si poate imi spuneti parerea: Copil de 2,4 ani, alaptat..mananca orice(si porcarii).Face pe 14apr diaree cu sange, febra mare..Medicul de familie ne prescrie antibiotic injectabil(AMPICILINA), regim.Isi revine.. Peste 2saptamani apar iar scaune proaste, cu miros intepator.Facem analize, leucocitele foarte mari, levuri in scaun.Omnibiotic si cistidep.
  Peste 2saptamani ,face un caca cu forma si culoare obisnuite, dar cu sange rosu pe el.Cam in 2zile se simte moale, ajung la urgente, suntem internate la spital.
  Analize, leucocite mari, antibiotic injectabil.(AMPIPLUS)
  Analize peste analize,(sange in scaun, leucocite mari), eco abdominal (un lob al ficatului mare), eco endocrin(normal),consult gastro, tratament: nexium, debridat, liv52, probiotic, espumisan, digestie usoara .
  Dupa 8zile, ne externam pe semnatura, tot cu sange in scaun, cu acelasi tratament recomandat.
  Vin cu speranta acasa ca dupa un regim adecvat , vom fi bine..
  Panelul alergenic alimentar a iesit negativ.mai asteptam la lactoza..
  Cumpar produse fara gluten,fara lactoza..supe,pilaf,legumecu carne..
  Avem 4zile de cand suntem acasa, scaun legat, culoare normala si azi….
  SANGE IN SCAUN !!!!
  Ce e asta…… !?

  Reply

 • Cornelia

  12 octombrie 2020 at 17:30

  Am fost placut surprinsi de acest spital si de grija domnului doctor Danila. Nu doar ca actul medical a fost impecabil, dar ne-a vizitat des in salon inainte si dupa operatie, ne-a incurajat, ne-a tratat ca si cum i-am fi fost vreun aproape. Ne-a luat o mare piatra de pe inima, deja se implinesc azi 3 saptamani, copilul se simte excelent si ii vom fi vesnic recunoscatori. Ne rugam in continuare ca acesti doctori sa ajute cat mai multi copilasi sa fie sanatosi!

  Reply

 • gutu cristina

  17 februarie 2021 at 15:58

  buna ziua! am o fetita de 3 ani care prezinta coalescenta labiilor (aceasta lipire porneste dinspre anus catre labii) .Suntem din Ploiesti si medicul de aici ne-a recomandat sa mergem la chirurgie spital grigore alexandrescu. Eu am mai fost la dumnevoastra domnule doctor Danila ,in urma cu 12 ani ,cu baietul care s-a nascut cu un picior indreptat in interior si celalalt in exterior. Dupa cateva consultatii ,masaj si ghetute piciorusele copilul au revenit la pozitia corecta.Va multumesc si acum pentru ajutorul acordat atunci.
  Din acest motiv indraznesc sa vin la dumneavoastra cu toata increderea. Puteti sa ma ajutati si cu aceasta problema? Daca nu se poate ,va rog sa-mi recomandati unde sa merg.
  Astept un raspuns
  multumesc frumos!

  Reply

 • Alina

  21 aprilie 2021 at 22:17

  Intotdeauna ii vom fi recunoscatori domnului doctor Danila pentru cele 2 operatii de coborare testicule realizate cu succes in cazul baietelului nostru. Domnul Danila este un OM si un doctor pe care l-as recomanda in orice moment.

  Reply

 • Mănica Beatrice Irina

  1 decembrie 2021 at 10:06

  Subscriu mesajelor de mai sus. Având de curând o problema mare cu fiul meu, am avut parte de indrumarea prin prezență fizica, sufleteasca, si nu numai din partea D-lui Doctor cât si a Soției Dânsului. Asa este, nu voi avea niciodata destule cuvinte sa le mulțumesc amândurora. Unii Medici, asa cum unii Oameni, in general, sunt Ingeri sub acoperire. Dumnezeu sa ii binecuvinteze pe ei, si pe cei dragi lor. ???

  Reply

 • Milea Maria

  7 februarie 2023 at 13:11

  Un medic si un OM extraordinar! Sunt recunoascatoare pentru ca am ajuns la domnia sa. Dincolo de experienta si excelenta dpv medical, dl. dr. Danila este extrem de empatic, atent, grijuliu si bland. Slava Domnului ca mai exista si astfel de oameni, astfel de medici!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors