Dr. Diana Preda – Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti) – Stomatologie

Dr. Diana Preda – Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti) – Stomatologie

Title:

Description:

Dr. Diana Preda – Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti) – Stomatologie

Dr. Diana Preda - Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti) - Stomatologie
Dr. Diana Preda – Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti) – Stomatologie

Dr. Diana Preda este Medic Primar Stomatologie Generala, medic rezident Pedodontie, doctor in medicina pe sectia/departamentul Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti)Stomatologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Dr. Diana Preda

Medic primar Stomatologie generală. Doctor în Medicină

 • A absolvit Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, în anul 1999.
 • După perioada de Rezidențiat a obţinut specializarea în Stomatologie generală în martie 2003 şi titlul de medic primar în aceeaşi specialitate în iunie 2009.
 • Din martie 2016 îşi desfăşoară activitatea ca medic primar Stomatologie generală, în Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Gr. Alexandrescu” București, post obţinut prin concurs.
 • Este Doctor în Medicină, specializarea Stomatologie din iunie 2008.
 • Din ianuarie 2018 urmează pregătirea în rezidenţiat, a doua specialitate Pedodonţie (Stomatologie pediatrică)
 • In 2020 obtine atestatul in Managementul serviciilor de sanatate.
 • Domeniile de interes sunt constituite de stomatologia pediatrică (cu deosebită atenţie spre diagnosticul precoce al anomaliilor şi dizarmoniilor dento-maxilare, evaluarea imagistică complexă şi reabilitarea morfo-funcţională a Aparatului dento-maxilar), urgentele in stomatologia pediatrica (in speta, patologia traumatica dento-maxilara) si preventodontia.
 • Este membră în European Society of Radiology, Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER), Asociaţia Naţională de Stomatologie Pediatrică din Romania (ANSPR), Asociatia medicilor stomatologi cu practica privata din Romania (A.M.S.P.P.R.)
Category
Cabinet Stomatologie (Amb. Dorobanti)

56 comments

 • Voicila ioana florentina

  7 octombrie 2020 at 22:50

  Buna seara, sunt din Județul Buzău, am un băiețel de 7 ani cu autism care are probleme in fiecare luna cu dintisori,au gaura in 3 dintisori. Am fost cu el la urgente la Buzau ,la diferite cabinete stomatologie si nu sta sa i se umble la dintisori si nici doctorii nu insista mai mult.Va rog am nevoie de ajutor sa mil vada un doctor stomatolog si sa i sa faca ceva cu dintisori. Nu mai poate de durere ,plânge saracul tot timpul si eu nu pot sa il ajut cu nimic .Va rog pot venii la dumneavoastră sa il ajutati, va implor.

  Reply

  • Diana Preda

   8 octombrie 2020 at 14:00

   Buna ziua! Sunt dr Diana Preda! Data fiind urgenta copilului dvs, va pot primi maine, 9 oct 2020 pt rezolvarea problemelor stomatologice. Va rog sa sunați la nr 0212112804 ( Ambulatoriu) pt a va comunica documentele cu care trebuie sa va prezentați.

   Reply

   • Voicila ioana florentina

    26 octombrie 2020 at 21:11

    Va recomand din suflet doamna doctor Diana Preda, sunteti o persoana minunata,cu suflet bun si cu caracter minunat. Ma-ti ajutat cu băiețelul meu cu autism care avea probleme stomatologice si polipi,ma-ti ajutat cu două probleme,Ati facut o echipă minunata cu doamna doctor Zamfir .La alte cabinete stomatologie la care ma duceam cu el ori ne refuza ori ne cereau sume exorbitante de mari . Va multumesc din suflet ,pentru ce ati facut pentru băiatul meu ,Alex.

    Reply

    • Diana Monica Preda

     3 noiembrie 2020 at 9:33

     Este cazul fericit in care am reușit sa rezolvam doua probleme intr-un singur timp operator. Multa sănătate și numai bine!

     Reply

 • Mocanu Cătălina

  9 octombrie 2020 at 15:44

  Bună ziua. Am toată stima și respectul pentru Doamna Doctor Diana Preda. Acum 2 săptămâni mi-a fost de mare ajutor în cazul fetiței mele ea fiind diagnosticata cu Autism și având probleme mari cu dințisori cei de lapte nu i-au căzut iar ceilalți i-au ieșit în spate. Recomand din tot sufletul sa apelați la Doamna Doctor Diana Preda un mare profesionist din punctul meu de vedere. Mulțumesc din suflet încă o data. O zi cu zâmbet tuturor.

  Reply

  • Diana Preda

   9 octombrie 2020 at 21:45

   Va mulțumesc pentru aprecieri și ma bucur pentru ca am reușit sa va ajut! Multa sănătate!

   Reply

 • Alexandra Iacobescu

  11 octombrie 2020 at 7:40

  Buna ziua,

  Si noi am vrea sa ii multumim d nei Dr Preda pt ajutorul primit. Tot asa baietelul nostru are diagnosticul de influente din spectum autism si vreau sa zic ca am fost cu o problema la Dr Preda si ne a rezolvat doua probleme, practic ne am dus pt dinti si ea ne a rezolvat si de polipi prin alta doctorita dar cu supravegherea ei. Noi am vrut mai demult sa i soatem si polipii dar practic nu reuseam pt ca unii doctori ne au zis ca ba trebuie sa i scoate cand este frig ba ca nu trebuie cand este racit si altele, insa nu mi am imaginat cum un doctor sa ne ajute in 2 lucruri , a tinut legatura cu noi pe tot parcursul cat am fost la ea la cabinet ba chiar si telefonic de cateva ori si ne a sfatuit ce sa facem, cu siguranta ne lua mult mai mult daca mergeam la doi doctori, am scapat si de drumuri si de problemele cu dintii si polipii, multumim tare mult 🙂

  Reply

  • Diana Preda

   11 octombrie 2020 at 17:08

   În cazul lui Matei, băiețelul dvs, rezolvarea intr-o singura etapa, in conditii de anestezie generala de scurta durata a afecțiunilor stomatologice si ORL, a fost soluția optima. Va doresc multa sănătate și numai bine!

   Reply

 • Spoiala Gabriela

  12 octombrie 2020 at 0:38

  Buna seara si eu as vrea sa-i multumesc din suflet doamnei doctor Diana Preda pentru tot ajutorul primit din partea dansei !Eu sunt din judetul Bacau, fetita mea este diagnosticata cu o malformatie genetica de cromozom 16 , foarte rara ,despre care se cunosc foarte putine informatii si care a evoluat cu un retard psihic urmat de diferite alergii etc. Datorita acestui fapt nu am gasit unde sa o tratez stomatologic la timp, iar problemele s-au agravat ,am ajuns la dna. dr. cand chiar nu mai speram ca voi gasi pe cineva care sa se incumete sa ne ajute ,singura noastra cale de rezolvare fiind in conditii de anestezie generala ,ceea ce ingreuna si mai mult situatia.Si tot datorita dansei am urmat mai multe investigatii ,in cadrul sectiei de cardiologie , unde sub indrumarea doamnei doctor cardiolog Olteanu am mai rezolvat anumite probleme. Va multumesc din suflet inca o data Dna.Doctor Preda sunteti un adevarat profesionist, un om minunat cu un suflet imens de mare ! Tot respectul din partea noastra !Suntem foarte multi parinti care avem nevoie de oameni ca dumneavoastra!Va multumesc mult!

  Reply

  • Diana Preda

   12 octombrie 2020 at 16:07

   Intr-adevar, cazul Andrei este extrem de complex, abordarea in echipa multidisciplinara impunandu-se cu necesitate. Faptul ca, deși doar parțial, am reușit sa rezolv unele dintre problemele medicale ale Andrei, reprezinta o mare satisfacție pentru mine. Mulțumesc pentru apreciere si va doresc multa sănătate!

   Reply

 • Haidu Mirela

  20 octombrie 2020 at 9:20

  Buna ziua sunt din Calarasi si am fetita de 6 ani si 9 luni cu probleme cu dintisorii dar si cu structura maxilarului(din cauza polipilor).Am dori sa ne faceti o programare.Am mai fost la dumneavoastra si cu fetita cea mare si am fost foarte multumita.Atat dumneavoastra cat si ceilalti medici din ambulatoriu ne-ati tratat cu multa caldura si profesionalism.va multumesc

  Reply

  • Diana Preda

   20 octombrie 2020 at 17:14

   Buna ziua, dna Haidu! Pt a rezolva intr-un singur timp operator atat problemele de natura stomatologica cat si cele ORL ale fetitei dvs, e nevoie sa lucram în echipa; din acest motiv, voi lua legatura cu dna dr Zamfir Adina ( ORL) si, in funcție de programul dansei si programul operator, vom stabili data programării si va vom comunica în timp util. Sanatate multa!

   Reply

 • Khamis Flavia

  20 octombrie 2020 at 17:00

  Buna ziua,

  As dori o programare pentru 2 copii saptamana aceasta.

  Multumesc!

  Reply

  • Diana Preda

   20 octombrie 2020 at 17:16

   Buna ziua, dna Khamis! Pt săptămână aceasta , singura varianta de programare disponibila este joi, 22 oct, ora 11, in Ambulatoriul spitalului cu sediul în Calea Dorobanti, nr 58. Numai bine!

   Reply

   • Khamis Flavia

    20 octombrie 2020 at 17:25

    Va multumesc!

    Reply

 • Drăgoi Izabela

  26 octombrie 2020 at 13:41

  Bună ziua! Aș vrea să mulțumec pe această cale doamnei Dr. Diana Preda pentru ajutorul acordat! Sunt din județul Dâmbovița și am un băiat de 13 ani care a fost diagnosticat cu: ”FORMAȚIUNE TUMORALĂ MANDIBULARĂ”! În Târgoviște ne-am lovit de refuzul medicilor de a exciza această tumoră invocând că materialele necesare exciziei sunt costisitoare și că nu pot face internări din cauza pandemiei COVID. Am primit trimitere către Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facial unde am fost refuzată din nou din cauza pandemiei! Tot cu această ocazie doresc să mulțumesc pentru colaborare și doamnei Dr. Adina Zamfir! Apelez încă odată la ajutorul dumneavoastră și as dori o programare si pentru băiețelul de 10 ani care are probleme cu dințișorii.
  Mulțumesc din suflet pentru profesionalismul și implicarea de care dați dovadă!

  Reply

  • Diana Monica Preda

   26 octombrie 2020 at 14:33

   Buna ziua, dna Drăgoi! Pt băiețelul dvs in varsta de 10 ani, s-a făcut programare pt data de 30 oct, vineri, ora 10,00, in Ambulatoriul spitalului, Calea Dorobanți, nr 58. Sănătate multa!

   Reply

 • Petrisor Adelina

  26 octombrie 2020 at 14:49

  Buna ziua! Multe multumiri doamnei Dr. Preda pentru rezolvarea problemelor stomatologice si ortodontice ale copiilor. Apreciez din suflet profesionalismul, dedicarea si disponibilitatea doameni doctor in rezolvarea problemelor medicale, dar si indrumarea in rezolvarea problemelor ce nu tin de stomatologie. Felicitari pentru ceea ce dumneavoastra si intrega echipa realizati in ambulatoriul din Dorobanti.
  As dori sa fac o programare pentru fetita in varsta de 12 ani, pentru saptaman viitoare, daca mai aveti locuri disponibile.
  Va multumesc!

  Cu stima,
  Adelina Petrisor

  Reply

  • Diana Monica Preda

   27 octombrie 2020 at 20:46

   Buna seara! Va mulțumesc in numele meu și al colegilor pentru aprecierile exprimate. In legatura cu programarea, pentru a stabili ziua si ora convenabile dvs, in funcție de locurile disponibile, cel mai bine este sa sunați in Ambulatoriu, la nr 0212112804. Seara cu bine și multa sănătate!

   Reply

   • Dinca Andra

    29 octombrie 2020 at 15:14

    Bună ziua! Aş dori o programare pentru fetița mea în vârsta de 11 ani, are 2 carii pe incisiv şi o jenează.Vă mulțumesc! Menționez ca are unele probleme din spectru autist, dar nu creează probleme îi place la stomatologie.

    Reply

    • Diana Monica Preda

     30 octombrie 2020 at 17:19

     Buna ziua! Va aștept luni, 2 noiembrie, ora 11, in Ambulatoriul spitalului din Calea Dorobanti nr 58 pt a consulta fetita si a stabili impreuna cu dvs modalitatea optima de tratament in cazul ei. Zi buna!

     Reply

 • Khamis Flavia

  28 octombrie 2020 at 20:03

  Buna ziua!

  Doresc pe aceasta cale sa ii multumesc dnei dr Preda pentru profesionalism si eficienta. Fiicele mele, pe langa faptul ca si-au rezolvat problemele stomatologice, au ajuns sa o indrageasca foarte mult pe dna doctor.
  As dori in acelasi timp o programare pentru fiica cea mica marti sau joi saptamana viitoare.

  Va multumim!

  Flavia Khamis

  Reply

  • Diana Monica Preda

   30 octombrie 2020 at 17:21

   Bună ziua! Va aștept cu Hana, marti, 3 noiembrie, ora 13,30,30, in Ambulatoriu. Multa sănătate și zile linistite!

   Reply

   • Khamis Flavia

    1 noiembrie 2020 at 0:29

    Va multumim!

    Reply

 • Doina Cușcă

  1 noiembrie 2020 at 10:23

  Bună ziua! Am o fetiță de 8 ani și zece luni. Are nevoie de consultație stomatologica pentru aparat dentar. Mulțumesc!

  Reply

  • Diana Monica Preda

   2 noiembrie 2020 at 12:48

   Buna ziua, dna Cușca! Pot sa consult fetita, dar pt data si ora programării va rog sa sunați in Ambulatoriu, tel 0212112804. Zi buna!

   Reply

 • Dinca Andra

  8 noiembrie 2020 at 16:25

  Buna ziua! Va rugam daca se poate s-o programati pe Andra Dinca, are o carie mare la dintele din fata si o doare cand bea sau mananca! Va multumim!

  Reply

 • Liliana Roman

  13 noiembrie 2020 at 15:40

  Buna ziua,va rugam dacă se poate sa l programați pe Florin, are o măsea ce l deranjează puțin. Vreau sa mulțumesc pe aceasta cale d-nei dr Preda pt serviciile de buna calitate, lucrări și tratamente făcute cu simt de răspundere și profesionalism. De când am întrat în cabinetul d-nei doctor am fost impresionata de modul în care am fost primiți dar mai ales în modul în care s a prezentat și explicat planul de lucru. D-na dr Preda a dat dovada de un foarte înalt profesionalism în rezolvarea tuturor problemelor acordând prioritate maxima confortului și exigentelor mele. Recomand cu toată increderea

  Reply

 • Diana Monica Preda

  13 noiembrie 2020 at 17:27

  Buna ziua! Pt programare, va rog sa sunați in Ambulatoriu, tel 0212112804, pt a vi se comunica ziua si ora disponibile . Mulțumesc pentru aprecieri. O zi buna si multa sănătate!

  Reply

 • LAVINIA OTILIA SOLCA

  22 noiembrie 2020 at 22:32

  Buna seara!
  Mii de multumiri doamnei Dr. Preda pentru rezolvarea problemelor stomatologice ale fiului meu. Multumec din suflet pentru profesionalismul, dedicarea si indrumarea catre alte ramuri ale medicinei, asa am descoperit ca fiul meu avea carente de vit D. Din momentul in care a inceput sa ia vit D, copilul a crescut frumos, nu se mai
  imbolnaveste. Atmosfera prietenoasa a personalului medical din cabinet l-a determinat sa poarte cu multa grija aparatul dentar chiar daca la inceput l-a vazut ca pe o povara. Felicitari pentru intreaga echipa cu care lucrati.
  As dori sa fac o programare pentru fiul prietenei mele, un copil de 12 ani pentru saptaman viitoare.
  Va multumesc!

  Reply

  • Diana Monica Preda

   22 noiembrie 2020 at 22:38

   Buna seara! Mulțumesc, in numele întregii echipe, pt aprecieri! Pt programare, va recomand sa sunați direct în Ambulatoriu, la nr de telefon 0212112804 si, in funcție de disponibilitate, se va face programarea. Multa sănătate!

   Reply

 • Micu Florentina

  25 noiembrie 2020 at 14:59

  Bună ziua,ma numesc Micu Florentina, am un băiețel de 15 ani Alexandru-Teodor cu autism grav mintal, are probleme cu o măsea foarte cariata are dureri mari si este agitat si din cauza asta a început să se muste de mâini…de picioare pur si simplu are răni. Va rog din suflet sa ne ajutati,as dori o programare la doamna doctor Preda pentru consultatie si eventual intervenție stomatologica.Va multumesc din suflet

  Reply

  • Diana Monica Preda

   25 noiembrie 2020 at 19:51

   Buna seara! Voi lua legătura cu colegii mei cu care lucrez în echipa ( fiind vorba de o patologie de baza- autism sever- cu un anumit specific, e nevoie de anestezie generala) lși va voi comunica cat mai rapid data la care îl vom programa pe fiul dvs. Multa sănătate!

   Reply

 • Janetta Toanca

  13 februarie 2021 at 14:31

  Buna ziua
  Suntem din Constanta si am un nepot de 7 ani si jumatate diagnosticat cu siptome de spectru autist si este si non verbal .are un chist arahnoidian in zona cerebelului
  de vreo 8 -9 luni ne straduim sa ajungem la un stomatolog ca sa ii facem o internventie stomatologica si nu reusim pentru ca trebui facuta cu anestezie tatala cu intubare ,Credeti ca ati putea sa ne ajutati ?
  Va multumim frumos /

  Reply

 • Dumitrescu Elena

  3 martie 2021 at 12:59

  Bună ziua! Vă rog din suflet vreau o programare la d-na doctor pentru băiețelul meu care este oper pe cord deschis și urmărit de d-na doctor, care este un medic deosebit și îi mulțumesc pentru sprijinul acordat.

  Reply

  • Diana Monica Preda

   8 martie 2021 at 11:52

   Bună ziua! Nr de telefon pt programari este 0212112804; va rog sa luați legătura direct în Ambulatoriu pt a-l putea programa, cât mai repede posibil, pe Remus. O zi buna!

   Reply

   • Laura Fincu

    16 aprilie 2021 at 7:45

    una ziua, Laura Fincu sunt, v-am descoperit in urma cu multi ani..v-am vazut activa aici si m-am gandit sa va scriu..as dori foarte mult sa va mai vad….pot si eu suna la ambulator?

    Reply

    • Diana Monica Preda

     16 aprilie 2021 at 20:01

     Bună seara! Nr pt programari în Ambulatoriu este 0212112804, de luni pana vineri, în intervalul 7,30-20,30.

     Reply

 • Dumitrescu Elena

  3 martie 2021 at 13:00

  Băiețelul se numește Grigorescu Remus Florin și este urmărit de d-na doctor Olteanu la spitalul Grigore Alexandrescu. 0722570996

  Reply

 • Mihalcea Andreea

  5 martie 2021 at 17:59

  Buna ziua! Am un baietel cu sindrom down in varsta de 3 ani. In luna decembrie 2020, doamna doctor Preda impreuna cu doamna doctor Zamfir, l-au ajutat pe baietelul meu, opertie polipi si catve masulete cariate.

  De cateva zile copilul acuza iar dureri de dinti/maselute, nu mai doarme noaptea de durere si are un miros foarte neplacut cu toate ca il spal pe dinti zilnic(mai greu dar reusim)
  Am sunat azi in ambulator si voiam s-o intreb pe doamna doctor ce putem face dar doamna care preia apelurile mi-a spus ca pana luna viitoare nu este niciun loc liber. As fi vrut doar sa-l vada doamna doctor 5 minute…
  Sper ca acest mesaj sa fie citit de doamna doctor Preda si dumneaei sa ne ajute din nou! Multa sanatate si toate cele bune!

  Reply

  • Diana Monica Preda

   9 martie 2021 at 0:07

   Bună seara! Din păcate, dna de la serv de programari din Ambulatoriu a avut dreptate în ceea ce privește disponibilitatea programărilor; totuși, fiind vorba despre un caz mai special, voi încerca să vă “strecor ” în program, pt joi, 11 martie. Va rog sa reveniți maine cu un telefon în Ambulatoriu pt a va comunica ora la care sa veniți cu micuțul. Seara buna!

   Reply

 • Dobre Claudiu

  3 iunie 2021 at 10:28

  Buna ziua. Avem o fetita suspecta de sindrom Marshall care nu poate fi abordata in cabinetul stomatologic pentru vindecarea problemelor dentare. Fetita are numeroase abcese dentare si febra recurenta. Va rog frumos sa ne ajutati. Ni s-a recomandat sedarea profunda in spitalul Grigore Alexandrescu pentru a putea fi rezolvate problema grava a dintilor de lapte. Va multumim din suflet.

  Reply

  • Diana Monica Preda

   3 iunie 2021 at 11:33

   Bună ziua! După ce ma voi consulta cu colegii, va voi comunica conduita de urmat. Sănătate multa!

   Reply

   • Dobre Claudiu

    3 iunie 2021 at 21:05

    Va multumesc enorm pentru implicare si ajutor.

    Reply

 • gheorghita dumitrescu

  9 iunie 2021 at 9:22

  Buna dimineata!Am un baietel cu probleme stomatologice in varsta de 2.9 ani.Locuiesc in Valcea si din pacate am consultat mai multe cabinete stomatologice si am fost refuzata,motivand ca nu pot acorda asistenta la aceasta varsta.Va rog frumos sa ne ajutati!Mutumim din suflet!

  Reply

  • Diana Monica Preda

   13 iunie 2021 at 20:15

   Bună seara! Am recepționat cu întârziere mesajul dvs; din fericire, cu ajutorul serviciului de programari din cadrul Ambulatoriului s-a reușit programarea băiețelului dvs. Seara liniștită!

   Reply

 • gheorghita dumitrescu

  10 iunie 2021 at 15:56

  Buna ziua. Va multumesc din suflet pentru programare d-na Dr. Preda Diana. Confirm programarea din data de 11.06.2021, ora 10.15. Sunt din judetul Valcea si am fost refuzata de toti medicii deoarece varsta copiluli este foarte mica, 2 ani si 9 luni.

  Reply

  • Diana Monica Preda

   13 iunie 2021 at 20:18

   Bună seara! Varsta mica a băiețelului dvs este un element de dificultate, dar, voi încerca să găsesc metoda optima de tratament în cazul micuțului. Seara liniștită și multa sănătate!

   Reply

 • FULGA ION HORIA

  11 iunie 2021 at 10:54

  Buna ziua! Am o fetiță în vârstă de 2 ani si 3 luni care ar avea nevoie de un consult de specialitate, deoarece saptamana trecuta a suferit un accident la joaca si si-a rupt incisivii din fata.
  Am sunat pentru programare dar mi s-a spus că aveti agenda foarte încercată.
  V-as fi recunoscător daca ne-ati putea primi saptamana viitoare.
  Mentionez ca locuim in Targoviste,judetul Dambovita.
  Va multumesc anticipat!

  Reply

  • Diana Monica Preda

   13 iunie 2021 at 20:13

   Bună seara! Intr-adevar, agenda de programari este complet ocupata pt următoarele doua sapt; data fiind, insa, urgenta fetitei dvs, voi ruga serviciul programari sa încerce sa găsească un loc fie la început, fie la final de program, in zilele imediat următoare. Vi se vor comunica telefonic ora și data. Multa sănătate!

   Reply

 • Diana Monica Preda

  13 iunie 2021 at 20:08

  Bună seara! Am rugat serviciul programari sa va introducă pe agenda pt zilele următoare; vi se vor comunica telefonic data și ora programării.

  Reply

 • FULGA ION HORIA

  16 iunie 2021 at 10:07

  Bună ziua!
  Aș dori să vă multumesc doamna doctor Diana Preda pentru spijinul acordat în cazul fetitei mele, pentru profesionalismul și daruirea de care dati dovadă.
  Va multumim din suflet!

  Reply

 • Gheorghita Dumitrescu

  18 iunie 2021 at 10:29

  Bună dimineața d-na dr. Preda, în data de 22.06.2021 o sa vin cu baietelu meu la un consult de urgență ORL la d-na dr. Zamfir și va rog daca se poate sa il vedeti și dumneavoastră deoarece are dureri dentare severe (are mai multe infectii dentare și are 2 ani si 9 luni) . În Valcea nu am gasit nici un medic care să ne ajute. Va rog din suflet sa ne ajutati și va multumesc.

  Reply

 • Gheorghita Dumitrescu

  2 iulie 2021 at 10:18

  Bună ziua d-na dr. Preda. Va multumesc din suflet pt tot sprijinul acordat atât de dumneavoastră cat si de dr. Zamfir. Abia aștept data de 04.08.2021, data care a fost stabilită de dumneavoastră și de d-na dr Zamfir pt a rezolva problemele de sănătate ale baietelului meu în vârstă de 2ani și 10 luni (multiple probleme stomatologice și polipi). Va multumesc. Sunteți niște oameni minunați. La Vâlcea nu am gasit sprijin.

  Reply

  • Diana Monica Preda

   12 iulie 2021 at 18:25

   Bună seara, dna Gheorghiță! Ne vedem , asa cum v-a transmis dna dr Diana Zanfir, pe data de 4 aug; daca pana atunci apar probleme, va rog sa ma contactați. Multa sănătate!

   Reply

 • Lacramioara Maria Inta

  27 iulie 2021 at 12:02

  Buna ziua!
  Am apelat in luna iunie, la serviciile medicale din cadrul Spitalului de copii Grigore A. Doamna doctor, Diana Preda, a dovetit un inalt profesionalism si, in acelasi timp, s-a manifestat ca o persoana calda, apropiata de copiii aflati in suferinta. Imi exprim multumirea si recunostinta pentru felul in care am fost tratati!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content