Dr. Odagiu Andreea Ioana – UPU

Dr. Odagiu Andreea Ioana este Medic Specialist Pediatrie pe sectia/departamentul UPU – Unitatea Primiri Urgente in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Category
UPU

3 comments

 • Irina

  22 martie 2023 at 1:04

  Aceasta doamna este un medic asa cum ar trebui sa fie un medic. Sper ca sistemul sanitar din Romania sa nu o goneasca de aici. S-a comportat exemplar si cu autentica empatie, nu cu empatie mimata. Mi-a spus ce era de spus clar si pe scurt, fara sa fie aroganta sau lacunara. Si a fost ajutata de o doamna asistent la fel de profesionista al carei nume nu il stiu. Copilul meu are aproape 4 ani. Am fost la spitalul Gr. ALEXANDRESCU de 3 ori pana acum. Mereu am dat de profesionisti desăvârșiți…

  Reply

 • Cristea Măriuca Alexandra

  16 aprilie 2023 at 17:05

  Buna ziua. Întradevăr un medic . Doamna doctor Odagiu, ne-a surpris intr-un mod foarte plăcut. Profesionalismul și empatia fata de pacient, răbdătoare cu pacientul și apartinatorul și explicandu-i acestuia tot ce trebuie să știe.

  Reply

 • Carmen Kirita

  5 iunie 2023 at 18:08

  Jos palaria pentru profesionalismul dnei dr. A explicat clar si scurt atat diagnosticul cat si tratamentul recomandat. Empatica, focusata pe pacient (baietel de 3 ani) si foarte rabdatoare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors