Articole

Informatii

Psiholog-Oana-Maria-Udrea.jpg

30 mai 2020 0

Psiholog Udrea Oana-Maria - Cabinet Psihologie (Amb. Dorobanti) - Psihologie
Psiholog Udrea Oana-Maria – Cabinet Psihologie (Amb. Dorobanti) – Psihologie

Dr. Udrea Oana-Maria este Psiholog Clinician Principal pe sectia/departamentul Cabinet Psihologie (Amb. Dorobanti)Psihologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Psiholog clinician principal Oana-Maria Udrea , Doctor in Psihologie din ianuarie 2011, Scoala Doctorala  de Psihologie si Stiintele educatiei a Universitatii din Bucuresti, a parcurs formari in  terapie cognitiv comportamentala si terapie de familie, este angajata S.C.U.C. Grigore Alexandrescu din anul 2001, dedicandu-si activitatea profesionala intelegerii si sustinerii psihologice a copiilor si adolescentilor,  are experienta  in cadrul serviciului de evaluare complexa a copilului  si a participat ca specialist in cercetari multidisciplinare in domeniul psihologiei sanatatii.

Psiholog-Marina-Cavassi.jpg

30 mai 2020 0

Psiholog Cavassi Marina - Cabinet Psihologie (Amb. Dorobanti) - Psihologie
Psiholog Cavassi Marina – Cabinet Psihologie (Amb. Dorobanti) – Psihologie

Dr. Cavassi Marina este Psiholog Clinician Principal pe sectia/departamentul Cabinet Psihologie (Amb. Dorobanti)Psihologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Psiholog clinician principal Marina Cavassi, absolventa a Facultatii de Psihologie a Universitatii Bucuresti in anul 1978,  are o experienta de 38 de ani in activitatea din cadrul Serviciului de neuropsihiatrie pediatrica al Ambulatoriului S.C.U.C. Grigore Alexandrescu. Experienta clinica bogata, acumulata in  activitatea cu copiii si adolescentii , bazata pe o cazuistica diversa, baza teoretica solida dublata de certe abilitati de comunicare empatica si suportiva cu pacientii si cu  apartinatorii acestora, succesele terapeutice obtinute de-a lungul timpului o recomanda ca un specialist de inalt profesionalism.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Bd. Iancu de Hunedoara nr. 30-32
Bucuresti, Romania

Telefon centrala: 021-316.93.66
contact@spitalulgrigorealexandrescu.ro

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors