Concurs post de Asistent Medical in specialitatea Medicina Generala (PL) – U.P.U.

11 mai 2022 0
logo-spital-1.png

SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII “GRIGORE ALEXANDRESCU“, cu sediul in str. Iancu de Hunedoara nr. 30-32 sector 1 BUCURESTI organiza examen pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de asistent medical in specialitatea medicina generala (PL) din cadrul Unitatii de Primire Urgente.

 

Examenul se va desfasura un conformitate cu prevederile O.M.S. nr. 1.168 din 15 aprilie 2022 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a examenului pentru ocuparea posturilor pe perioada nedeterminata, pentru personalul care a ocupat fara concurs posturi de executie, pe perioada determinata, in perioada starii de alerta sau a situatiilor de risc epidemiologic si biologic.

 

La examen poate participa doar persoana care, in perioada starii de alerta sau a situatiilor de risc epidemiologic si biologic, a ocupat fara concurs postul vacant pe perioada determinata din U.P.U.

 

In vederea participarii la examen candidata va depune dosarul de inscriere la examen la Serviciul R.U.N.O.S. al spitalului de la data de 10.05.2022 pana la data de 12.05.2022 ora 10,00  si va contine urmatoarele documente:

  1. cererea de inscriere la examen (conform modelului anexat)
  2. declaratia privind consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal (conform modelului anexat);
  3. cazierul judiciar in original;
  4. adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare eliberata cu cel mult 6 luni anterior derularii examenului de catre medicul de familie al candidate sau de catre unitatile sanitare abilitate in original;

 

In cazuri exceptionale, cazierul si adeverinta medicala pot fi aduse in termen de 5 zile lucratoare de la data afisarii rezultatelor finale.

 

Examenul consta in 2 etape succesive, dupa cum urmeaza:

  • Proba scrisa
  • Proba de interviu

 

            Probele de examen se vor desfasura la sediul SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII “GRIGORE ALEXANDRESCU“ din str. Iancu de Hunedoara nr. 30-32 sector 1 BUCURESTI astfel:

           

  • Proba scrisa in data de 16.05.2022 ora 09,00
  • Interviu in data de 18.05.2022 ora 09,00

 Descarca documentele:

 

MANAGER,

Conf. Dr. Alexandru Ulici


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors