Comunicat posteveniment: Imobilizarea gipsata si ortezarea in traumatologia si ortopedia pediatrica

5 martie 2020 0
imobilizarea-gipsata-1200x674.png

Dragi colegi,

In perioada 17-19 Februarie 2020 am organizat in cadrul S.C.U.C. “Grigore Alexandrescu” cursul “Imobilizarea gipsata si ortezarea in traumatologia si ortopedia pediatrica” dedicat medicilor specialisti si primari din specialitatile de ortopedie pediatrica, ortopedie si traumatologie, chirurgie pediatrica, pediatrie, medicilor rezidenti din specialitatile amintite care sunt membri CMR si asistentilor medicali care sunt membri OAMGMAMR.

La curs au participat peste 40 de medici primari, specialisti si rezidenti din specialitatile mai sus mentionate si 13 asistenti medicali. Programul a fost sustinut de Conf. Dr. Alexandru Ulici in colaborare cu Sef Lucrari Dr. Stefan Gavriliu, Asist. Univ. Dr. Alexandru Herdea, Dr. Florin Rusu (A.T.I.), Dr. Albert Stanciu, Dr. Madalina Carp, Dr. Iulia Tevanov, Dr. Catalin Nahoi, Dr. Catalin Florea, Dr. Bogdan Popescu, Bogdan Goga (kinetoterapie), Robert Filep (kinetoterapie).

Speram ca a fost o experienta placuta pentru fiecare, iar expunerile teoretice si practice va vor folosi in practica dumneavostra medicala.

Fotografii din cadrul evenimentului: 

Video din cadrul evenimentului:

“Inegalitatile de membre inferioare” – Septembrie 2020

Pe aceasta cale dorim sa va invitam la urmatorul curs, intitulat: “Inegalitatile de membre inferioare” – Septembrie 2020. Cursul isi propune sa puncteze aspectele cheie ale unui pacient care sufera de inegalitate de membre inferioare, pornind de la etiologie, diagnostic, evaluare unui astfel de pacient, pana la optiuni de tratament si complicatiile care pot sa apara in cursul tratamentului. Workshop-ul le va da ocazia participantilor sa realizeze alungiri de membre cu ajutorul diferitelor modele de fixatoare (interne sau externe) pe mulaje de os. Data exacta, programul si locul de desfasurare urmeaza sa fie postate pe site si pe pagina de Facebook.

Cu deosebita considerație,

Conf. Dr. Alexandru ULICI

http://www.ortopediepediatrica.ro/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors