Dr. David-Niculescu Mihaela – Cabinet Dermatovenerologie (Amb. Dorobanti) – Dermatovenerologie

Dr. David-Niculescu Mihaela – Cabinet Dermatovenerologie (Amb. Dorobanti) – Dermatovenerologie

Title:

Description:

Dr. David-Niculescu Mihaela – Cabinet Dermatovenerologie (Amb. Dorobanti) – Dermatovenerologie

Dr. David-Niculescu Mihaela - Cabinet Dermatovenerologie
Dr. David-Niculescu Mihaela – Cabinet Dermatovenerologie

Dr. David-Niculescu Mihaela este Medic Specialist pe sectia/departamentul Cabinet Dermatovenerologie (Amb. Dorobanti)Dermatovenerologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

A absolvit Facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, în anul 2009. Rezidențiatul  în dermato-venerologie l-a urmat în cadrul Clinicii Dermatologie 2 a Spitalului Clinic Colentina, în perioada 2010-2014. Consultațiile realizate în cadrul garzilor efectuate în Spitalul Clinic Colentina au contribuit la acumularea cunoștințelor, punând la dispoziție o patologie vastă. Pe durata desfășurării rezidentiatului și ulterior, a participat la numeroase cursuri de formare profesională, care acoperă toate ramurile dermato-venerologiei.

A obținut specializarea în Dermato-venerologie în ianuarie 2015. A lucrat până în prezent în mediul privat, iar din octombrie 2021 își desfășoară activitatea ca medic specialist dermato-venerologie, post obținut prin concurs, în Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Este membră a Societății Române de Dermatologie(SRD), a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie(EADV),  a Societății Internaționale de Dermatoscopie(IDS)  și a Societății Europene de Dermatologie Pediatrică (ESPD).

Category
Cabinet Dermatovenerologie (Amb. Dorobanti)

2 comments

 • Ion denisa

  27 iulie 2022 at 10:20

  Bună ziua vreau o programare vă rog

  Reply

 • DOBRIN FLORENTINA

  15 martie 2024 at 11:48

  Buna ziua! as dori si eu o programre la dumnevoastra pt baitul meu ANDREI are 14 ani si de 1 an este plin de cosuri bubite , el are probleme si cu tiroida sa nascut fara tiroida pe partea stanga , este si mai grasut va rog frumos .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors