Dr. Zamfir Chiru Anton Adina – O.R.L.

Dr. Zamfir Chiru Anton Adina – O.R.L.

Title:

Description:

Dr. Zamfir Chiru Anton Adina – O.R.L.

Dr. Zamfir Chiru Anton Adina - O.R.L.
Dr. Zamfir Chiru Anton Adina – O.R.L.

Dr. Zamfir Chiru Anton Adina este Medic Primar pe sectia/departamentul O.R.L.O.R.L. in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Category
O.R.L., O.R.L. - Audiologie

15 comments

 • Lavinia Stircu

  6 august 2021 at 10:08

  Buna ziua! As dori sa iau legatura cu dumneavoastra ! Am un baietel de 6 ani si as dori sa-l operez de polipi! Ma puteti contacta la numarul de telefon
  0743777129 Lavinia Stircu

  Reply

  • Cristina tudoroiu

   15 martie 2023 at 11:49

   Buna ziua ați reușit sa luati legătura cu doamna doctor? Va intreb pt ca ma chinui de 2 sapatamani sa găsesc un nr de contact sa fac o programare băiețelului meu și nu reușesc! Multumesc!

   Reply

 • Manuela

  19 august 2021 at 23:12

  Buna seara! Pot suna in spital pt o programare la dumneavoastră? Am fetiță de 9 ani care trebuie operata de polipi și avem trimitere de la medicul ORL ist,nu cunosc nicio.doamna doctor în spital,suntem din Prahova și de asta vă întreb! Mulțumesc,toate cele bune!

  Reply

 • Mihaela Mara

  6 octombrie 2021 at 14:59

  Buna ziua am o fetita 3 ani si 8 luni diagnosticata cu sinuzita maxilara si rinita alergica doresc un consult orl.Nr de contact 0745 45 23 85

  Reply

 • Haralambie Mihaela

  31 octombrie 2021 at 1:19

  Buna seara am și eu un băiat de 5 ani și nu poate respira pe nas sa umflat cv in interior va rog pot veni mâine cu el la urgenta va mulțumesc

  Reply

 • A. Neagu

  3 decembrie 2021 at 12:09

  Dna Zamfir împreună cu Dr. Panaiota Dumitrache și Psih. Florența Radulescu, redau auzul copiilor hipoacuzici și-i ajuta să aiba o șansă la o viață normală. Pot sa vă asigur că toate cele 3 doamne sunt implicate, atente și au grijă de copii noștri. Mulțumesc în numele meu și al Teofiliei care începând cu luna aceasta va începe să audă pentru prima oară!

  Reply

 • Vasile Georgiana

  5 ianuarie 2022 at 8:10

  Buna ziua,as dori sa iau legătura cu dumneavoastră!am un băiețel de 3ani și 6luni are otita și trebuie operat și de polipi.

  Reply

 • Oana Tirtan

  14 ianuarie 2022 at 11:39

  Buna ziua! Cum pot lua legatura cu d-na doctor? Am un baietel de 3a6l care are oita seroasa bilaterala, si este deja a doua. Am consultat mai multe pareri, si totul se indreapta spre operatie de polipi…insa as vrea sa stiu si pareread-nei doctor.
  Multumesc anticipat!
  Cu stima,
  Oana Tirtan

  Reply

  • Coman Roxana

   25 noiembrie 2022 at 11:06

   Buna ziua! Imi cer scuze pt deranj,aceleași probleme întâmpinam și noi cu băiețelul de 8 ani.Ma puteți ajuta cum sa iau legătura cu Dna.Dr? Va mulțumesc! Sănătate !

   Reply

 • BALASCA VASILE

  21 martie 2022 at 22:08

  Buna seara , am o fetita de 15 ani care este suspecta de polipi si amigdale mari. Intrebarea este daca se fac micsorari da amigdale prin coblatie . Pentru ca suntem din NEAMT , dorim sa venim pentru consultatie pe 18 .04.2022 ( atunci avem posibilitate ) si daca este caz de operatie daca poate fi internata in aceeasi zi sa nu facem doua drumuri . De asemenea trebuie programare sau pur si simplu ne prezentam la cabinet si intram in ordinea sosirii ? MULTUMESC !

  Reply

 • Celcan Georgeta

  17 iunie 2022 at 11:14

  Bună ziua! Luni 06 iunie am fost la control la dvs și băiatul meu a fost diagnosticat cu colesteatom la urechea stânga. Atunci ați spus că trebuie să așteptăm o programare CT și vom primi data prin mesaj watapp, dar nu am primit nimic.
  Nu știu cum sa iau legătura cu dvs. Va rog sa nu va supărați și sa răspunde-ți la mesaj.
  Copilul se numește Celcan Lucian Constantin

  Reply

 • Iordache Florina

  25 noiembrie 2022 at 12:23

  Bună ziua. Am o fetiță de 4 ani cu polipi si amigdale foarte mărite. Cum pot lua legătura cu doamna doctor Adina Zamfir?Trebuie operată de urgență pentru ca respiră foarte greu noaptea cu gura deschisă. Vă rog din suflet să-mi răspundeți.

  Reply

 • Lecoiu Mirela

  13 februarie 2023 at 15:36

  Bună ziua! As dori o programare la doamna dr Zamfir,am un băiețel de 10 ani care a fost diagnosticat cu otita seroasa de aprox 7 luni,a făcut tratament în toată aceasta perioada însă fără rezultat ,acum sunt foarte îngrijorată deoarece spune ca nu mai aude bine ! Va mulțumesc mult și va rog sa ma ajutați!

  Reply

 • Dobre nicoleta

  14 martie 2023 at 14:42

  Bună ziua cum a-și putea lua și eu legătura pt o programare

  Reply

 • Vlăsceanu Adriana

  15 martie 2023 at 12:30

  Bună ziua!Cum as putea lua legătura cu doamna doctor Zamfir Adina un nr de contact va rog as dori sa fac o programare la dansa mulțumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Bd. Iancu de Hunedoara nr. 30-32
Bucuresti, Romania

Telefon centrala: 021-316.93.66
contact@spitalulgrigorealexandrescu.ro

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors