Dr. Iulia Tevanov – Ortopedie Pediatrica

Dr. Iulia Tevanov – Ortopedie Pediatrica

Title:

Description:

Dr. Iulia Tevanov – Ortopedie Pediatrica

Dr. Iulia Tevanov - Ortopedie Pediatrica
Dr. Iulia Tevanov – Ortopedie Pediatrica

Dr. Iulia Tevanov este Medic Specialist pe sectia/departamentul Ortopedie PediatricaChirurgie Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Category
Ortopedie Pediatrica

6 comments

 • Stoica Ana Maria

  20 noiembrie 2020 at 0:41

  Bună ziua! Fetei mele i sa pus diagnosticul de hipotrofie musculară și domnul doctor mi-a spus ca nu am ce sa fac! Și sa ma duc la alt control în luna februarie! Exista ceva recuperare??

  Reply

 • Diaconu Elena

  23 aprilie 2021 at 7:03

  Bună ziua!Numele meu este Diaconu Elena am un băiețel în vârstă de 10 ani care de la 4 ani am depistat ca are platfus. Am mai fost la diverși doctori pentru ca au apărut dureri de spate și picioare ,cu piciorul drept îl duce mult în exterior și merge strâmb cu el.Si când merge a început sa meargă mai mult asa într-o parte .Am făcut talonete mai multe ședințe de Kinetoterapie la recomandarea doctorului dar nici un rezultat.De acea as dori sa vin la dumneavoastră poate ma ajutați .Mulțumesc.

  Reply

  • Dr. Iulia Tevanov

   23 aprilie 2021 at 8:55

   Buna ziua! Veniti pe data de 19.05.2021, orele 16:00-18:00 cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, la Cabinetul 1 Ortopedie.

   Reply

 • Anton Anca

  5 mai 2021 at 9:37

  Buna ziua,

  ma numesc Anton Anca ( Tulcea) si saptamana trecuta am fost cu baietelul de 10 ani (Anton Matei) la dvs acuzand dureri la genunchiul stang si calcaie.In urma radiografiei ati spus sa facem un rmn. Ma intreba la spitalul unde am facut programarea daca trebuie facut cu substanta de contrast.
  Asteptam raspunsul dvs.
  Multumim frumos!

  Reply

 • Ovidiu

  21 mai 2021 at 17:24

  Mulțumesc pentru și în numele fetiței mele Petra!

  Reply

 • Florina Peneaca

  23 mai 2021 at 20:50

  Buna seara sunt Peneaca ati putut vb cu Dl.doctor cum a ramas sa vin in iulie sau cum .El tot acuza durere de picior si dimineata se trezeste cu el adică nu poate sa meargă bine il tine tapan pana isi da drumu o fi de la șold

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content