Dr. Madalina Carp – Ortopedie Pediatrica

Dr. Madalina Carp – Ortopedie Pediatrica

Title:

Description:

Dr. Madalina Carp – Ortopedie Pediatrica

Dr. Madalina Carp - Ortopedie Pediatrica
Dr. Madalina Carp – Ortopedie Pediatrica

Dr. Madalina Carp este Medic Specialist pe sectia/departamentul Ortopedie PediatricaChirurgie Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Category
Ortopedie Pediatrica

9 comments

 • Monica Comanici

  25 august 2020 at 11:33

  Buna ziua ma numesc Comanici Monica si am un baietel in varsta de 2 ani suntem din Slatina Olt baiatul are picior varus equin operat la varsta de 4 luni dar nu avem rezultate concrete avem nevoie de un medic specialist ortoped pediatru pentru a ne trata va multumesc

  Reply

  • Dr. Madalina Carp

   26 august 2020 at 15:45

   Buna ziua,

   Pentru consultatii ortopedie puteti sa veniti de Luni pana Vineri intre orele 09 00 si 16 00.
   Programul meu de consultatii este Vineri intre 12 00 si 14 00 si aveti nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie.

   Reply

   • Dobrin

    14 septembrie 2020 at 16:27

    Bună ziua, sunt mama unei bebeluș de 5 luni și jumătate născute cu talus valgus drept. Am urmat masaj, în urma ultimei vizite la pediatru mk1a spus ca le tine în x, piciorul drept îl tine cu vârful spre interior peste piciorul stâng, și călcâiul mai în interior. Va rog sa îmi spuneti dacă pot veni, sunt din provincie.

    Reply

 • Catalin

  29 august 2020 at 12:31

  Buna ziua
  Va rog sa ma ajutati si sa ma îndrumați ce trebui să fac si unde sa ma adresez pentru un consult al copilului si daca este nevoie de bilet de trimitere sau nu! Multumesc

  Reply

 • Lucian Daniel

  4 septembrie 2020 at 20:59

  Sarut mana stimata doamna. Sunt tatal unui pacient al d-voastra (Cojocaru Lucas). Eu neavand posibilitatea sa va intalnesc datorita restrictiilor impuse de epidemie, iar sotia mea este deja internata cu copilul meu la sectia d-voastra, profit de aceasta oportunitatea de a va transmite cele mai sincere multumiri care vin din sufletul unui parinte ingrijorat de starea copilului sau. Am inteles de la sotia mea ca va da-ti foasrte mult interesul pentru refacerea copiilor aflati in dificultate. Va multumesc din suflet pentru efortul d-voastra in tratarea cu seriozitate a copiilor care apeleaza la d-voastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

  Reply

 • VLADESCU adrian

  7 septembrie 2020 at 16:02

  Buna ziua.Sunt tatal lui Vladescu Matei care a fost operat de dvs la cotul miini drepte.Trebuia sa revenim la control pe data de 14.08.2020 la orele 12-15 dar datorita unor probleme nu am putut veni.Va rog respectuos sa-mi comunicati daca putem veni vineri in data de 11.09.2020 intre orele 12-15 sau in ce data putem reveni. Multumesc anticipat!

  Reply

  • Dr. Madalina Carp

   8 septembrie 2020 at 8:50

   Bună ziua, puteți sa veniți pe 11.09.2020 între 12 si 14 cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

   Reply

 • VLADESCU adrian

  8 septembrie 2020 at 10:17

  Va multumesc!

  Reply

 • Ungureanu Elena

  18 septembrie 2020 at 9:41

  Buna ziua sunt mama unei fetite de 16 ani ,in urma unor investigatii ,mai exact ecografie tesuturi moi sa depistat ruptura de menisc picior stâng si piciorul drept ,de aceea vin cu o mare rugăminte la dumneavoastra doamna doctor sa ma indrumati ce trebuie sa fac si ce pasi sa urmam pentru a rezolva problema ,mentionez ca nu am facut Rmn si nu stiu daca să-l facem la Botosani sau la Bucuresti va rugam sa ne ajutati va multumim!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Bd. Iancu de Hunedoara nr. 30-32
Bucuresti, Romania

Telefon centrala: 021-316.93.66
contact@spitalulgrigorealexandrescu.ro

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages