Spital

Sectia O.R.L.


In  cadrul sectiei ORL exista doua cabinete de consultatii care deservesc pacientii ce se adreseaza sectiei si care nu reprezinta urgente ORL: astfel, consultatiile pacientilor care se adreseaza cu bilet de trimitere de la medicul de familie si medicul specialist din teritoriu, precum si controalele postoperatorii se pot efectua fara a interfera cu pacientii care se adreseaza UPU.

Cabinetul pentru consultatii ORL este modern, spatios, recent renovat si este dotat la standarde ridicate pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor din sfera ORL. Pacientii sunt inregistrati in sistem informatic, astfel incat istoricul prezentarilor sa poata fi accesat cu usurinta de catre medicul examinator.

Cabinetul dispune de otoscop, sistem de aspiratie, sistem de diagnosticare endoscopica a afectiunilor nazo-faringo-laringiene, imaginile putand fi inregistrate si vizualizate pe monitor atat de medic, cat si de pacient/apartinator. In cabinet se pot face manevre specifice, precum extractia unor cazuri selectionate de corpi straini faringieni, nazali si auriculari (care nu necesita sedare), tratamentul anumitor afectiuni ale urechii externe si medii, tamponament nazal anterior, cauterizarea chimica a mucoasei nazale, pansamente si consulturi postoperatorii.

Cabinetul de audiometrie  (Vezi Cabinet de audiologie)permite evaluarea pacientilor cu tulburari de auz de toate varstele, fiind dotat cu camera insonora, audiometru, impedancemetru, aparatura si personal calificat. De asemenea, permite diagnosticarea precoce a hipoacuziilor congenitale, pentru ca pacientii cu acest tip de patologie sa poata beneficia cat mai rapid de programul de implant cohlear.


Program garda – urgente

Fara bilet de trimitere, doar cu CNP si parinte/apartinator legal – (ruda gr. 1)

Garda de O.R.L. este asigurata prin intermediul Unitatii Primiri Urgente (UPU).


Program consultatii

Cu Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie, CNP si parinte/apartinator legal – (ruda gr. 1)

Luni

  • Dr. Adina Zamfir

Marti

  • Dr. Adelaida Iorgulescu

Miercuri

  • Dr. Mertic Adelina

Joi

  • Dr. Toader Miorita

Vineri

  • Rotatie Vineri 8-14 – Medicii care nu au program operator


Consulturile interdisciplinare se vor efectua astfel:

  • In intervalul 8.00-14.00 in cabinetul de consultatii din corpul J de catre medicul desemnat in programul afisat,
  • Dupa ora 14.00 de catre medicul de garda

Medici


Galerie de imagini

© S.C.U.C. "Grigore Alexandrescu"

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content